Over Jonique

Sinds 2012 ben ik actief als webdesigner. In die tijd begon ik aan de studie HBO ICT & Media Design te Eindhoven.┬áDe studie bestond bestaat uit verschillende onderdelen: van design tot development en van innovatie tot projectmanagement. Tijdens de studie heb ik veel gewerkt met Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign en Premiere Pro, maar ook kennisgemaakt met andere programma’s zoals WordPress, Gliffy en Axure. Het maken van user stories, onderzoek doen naar de doelgroep, front-end development en wireframing zijn onderdelen van de studie geweest. Ook heb ik gewerkt met verschillende programmeertalen: HTML/CSS, Javascript, PHP, C# en Java.

Momenteel maak ik websites, van design tot aan development. Dit kan in WordPress, maar ook custom sites met behulp van Bootstrap. Naast het maken van websites werk ik ook printmaterialen uit, zoals logo’s, brandguides, huisstijlen en visitekaartjes.